Finner du ikke lokk som passer, vi har alltid 3-400 lokk på lager, ta kontakt på mail post@spapartsnorge.no

For at ditt nye lokk skal vare lengst mulig har vi noen tips:

-  Tilfør aldri kjemikalier og sleng på lokket, lokket bør være av i minst 30 – 60 minutter etter kloring, sjokking osv. (gjelder også spa-shock selv om denne er klor fri.) Det dannes tøffe gasser som raskt vil tære på lokket.

-  Videre bør lokket tas av minst en gang pr. uke i minst 30 minutter. Når badet står å går vil det dannes bl.a damp som inneholder klor, bromin osv….med lokket konstant på vil dette til slutt presse seg inn i lokket og forkorte levetiden. Vask lokket med mildt såpevann på innsiden og utsiden. Sett inn vinylen med Vinyl beskytter polish.

- Invester i en lokk løfter, dette vil bevare lokket lenger og utsette det for langt mindre belastning en når det blir dratt og løftet av.

- Selv om de fleste av våre lokk er såpass kraftige at du kan gå på de anbefales det å ikke gå på. Bl.a drar du med deg sand og skitt som presses ned i lokket.  Begynner lokket å bli halv gammelt, kloring har fått gjort sitt vil også plastikken begynne å bli sprø, ved hopping og labbing på lokket vil da oppsprekking forverres radikalt.

Vis ikke annet er oppgitt blir alle lokk nå levert med harpiks belagt aluminium som dampsperre, dette forlenger lokkets levetid iforhold til den tradisjonelle plasten som er brukt tidligere. 

- Bytt til bromin, da bromin er litt mindre aggressivt en klor.  Bromin tabletter i en dispenser eller Spa Frog er et godt alternativ. 

- Frakt tilkommer på alle lokk om de skal sendes, men kan selvfølgelig hentes fraktfritt i Kristiansand, vi kan også levere i Kristiansandsområdet og ta med det gml. send forespørrsel på mail; post@spapartsnorge.no