Finner du ikke lokk som passer, vi har alltid 3-400 lokk på lager, ta kontakt på mail post@spapartsnorge.no

For at ditt nye lokk skal vare lengst mulig har vi noen tips:

-  Tilfør aldri kjemikalier og sleng på lokket, lokket bør være av i minst 30 – 60 minutter etter kloring, sjokking osv. (gjelder også spa-shock selv om denne er klor fri.) Det dannes tøffe gasser som raskt vil tære på lokket.

-  Videre bør lokket tas av minst en gang pr. uke i minst 30 minutter. Når badet står å går vil det dannes bl.a damp som inneholder klor, bromin osv….med lokket konstant på vil dette til slutt presse seg inn i lokket og forkorte levetiden. Vask lokket med mildt såpevann på innsiden og utsiden. Sett inn vinylen med Vinyl beskytter polish.

- Invester i en lokk løfter, dette vil bevare lokket lenger og utsette det for langt mindre belastning en når det blir dratt og løftet av.

- Selv om de fleste av våre lokk er såpass kraftige at du kan gå på de anbefales det å ikke gå på. Bl.a drar du med deg sand og skitt som presses ned i lokket.  Begynner lokket å bli halv gammelt, kloring har fått gjort sitt vil også plastikken begynne å bli sprø, ved hopping og labbing på lokket vil da oppsprekking forverres radikalt.

- Bytt til bromin, da bromin er litt mindre aggressivt en klor.  Bromin tabletter i en dispenser eller Spa Frog er et godt alternativ. 

- Frakt tilkommer på alle lokk om de skal sendes, men kan selvfølgelig hentes fraktfritt i Kristiansand, vi kan også levere i Kristiansandsområdet og ta med det gml. send forespørrsel på mail; post@spapartsnorge.no